Medlemstilbud uge 43 - Vestermose IF

NYHED!
Medlemmere af Vestermose IF medlemmere har i uge 43 mulighed for at handler til fordels priser hos Inter Sport I Slagelse.

Velkommen til Vestermose Idrætsforening

ALLE HOLD STARTER OP I UGE 39 - KOM OG FÅ 2 PRØVETIMER.

BADMINTON:

Der bliver mulighed for at melde sig til en instruktør-time i hallen 28/9 og 6/10. Mod et tilmeldingsgebyr på 25 kr. vil der være en instruktør til stede. Et samarbejde med DGI har gjordt dette tilbud muligt.

Meld jer allerede nu hos Kirsten - først til mølle.

Fodbold:

VIF nye U5-6 hold koster 150 kr. pr sæson

Spring:

Nyt hold starter op tirsdag.fra kl. 17.45 Til 18.45  Målgruppe 1-6 klasse.

Holdet er for både drenge og piger. Vi skal lære spring fra bunden af og de som kan lidt mere for lidt flere udfordringer.
Vi skal øge vores styrke og blive mere smidige, så vi bliver super seje til spring og lidt rytme.

I forbindelse med opstart af det nye springhold, søger vi en hjælpetræner. Vi stiller udelukkende som krav, at du har lysten, at du er mødestabil, engageret og at du er 15+.

• Fra kalenderen

2019 - ET JUBILÆUMSÅR
    Ifølge vores historie opstod nuværende Vestermose Idrætsforening ved flere sammenlægninger gennem tiden.

Oprindelige skytteforening fra 1869, og seneste sammenlægning i 1969 betyder at vi i 2019 kan fejre både 50 år og 150 år.

• Aktuelt

FODBOLDMØNSTRING
    Er du stor eller lille, ny eller gammel,og har lyst til at spille fodbold i Vestermose IF.
    Vi tilbyder en gratis prøvetime.

- så kontakt en af disse personer:

Træner børn: Per Thygesen - tlf.: 21218754

Træner oldboys: Klaus Petersen - tlf.: 29486681

Fodboldformand: Dennis Friis Pedersen - tlf.: 29431017

DER ER PLADS TIL FLERE MEDLEMMER I ALLE AFDELINGER,
    så hold dig ikke tilbage.

Se tilbuddene under respektive menupunkter.

• Opslagstavlen

VI SØGER TRÆNERE OG HJÆLPEtRÆNERE til de unge fodboldspillere

Er du en forælder eller en anden slags med interesse i fodbold, og kommer du alligevel for at se på, så kan det være lige dig vi mangler. Kontakt Per som er træner og som er på sportspladsen tirsdag 16.30-17.30

VI SØGER - altid - FLITTIGE HÆNDER