Velkommen til Vestermose Idrætsforening

BADMINTON:

Badminton har fået ny formand, kontakt Camilla på mail for informationer. Mail findes under kontakter.

Fodbold:

Så startede fodbolden op igen. Det var dejligt at se så mange glade børn på banerne igen. Kontakt Dennis for informationer omkring holdene, enten på mail eller sms.

• Fra kalenderen

2019 - ET JUBILÆUMSÅR
    Ifølge vores historie opstod nuværende Vestermose Idrætsforening ved flere sammenlægninger gennem tiden.

Oprindelige skytteforening fra 1869, og seneste sammenlægning i 1969 betyder at vi i 2019 kan fejre både 50 år og 150 år.

• Aktuelt

FODBOLDMØNSTRING
    Er du stor eller lille, ny eller gammel,og har lyst til at spille fodbold i Vestermose IF.
    Vi tilbyder en gratis prøvetime.

- så kontakt en af disse personer:

Træner børn: Per Thygesen - tlf.: 21218754

Træner oldboys: Klaus Petersen - tlf.: 29486681

Fodboldformand: Dennis Friis Pedersen - tlf.: 29431017

DER ER PLADS TIL FLERE MEDLEMMER I ALLE AFDELINGER,
    så hold dig ikke tilbage.

Se tilbuddene under respektive menupunkter.

• Opslagstavlen

VI SØGER TRÆNERE OG HJÆLPEtRÆNERE til de unge fodboldspillere

Er du en forælder eller en anden slags med interesse i fodbold, og kommer du alligevel for at se på, så kan det være lige dig vi mangler. Kontakt Per som er træner og som er på sportspladsen tirsdag 16.30-17.30

VI SØGER - altid - FLITTIGE HÆNDER